Beweging

Voor een gezonde levensstijl en in het proces van gewicht verliezen is algemeen bekend dat naast voeding ook beweging erg belangrijk is. Voldoende beweging zorgt voor een goede conditie van het lichaam en een effectiever en sneller gewichtsverlies. SAARS richt zich naast voeding dus ook op beweging. Standaard hoort bewegingsadvies bij je begeleiding.

Wil je echter meer uit het sporten halen? Dan biedt SAARS daar ook de mogelijkheid voor. SAARS is aangesloten bij Hux Sport. Hux Sport is een sportschool in kickboksen en bokszaktrainingen waar sportiviteit, discipline en respect voorop staan. De trainingen bieden mogelijkheid tot een full body work-out. Een erg effectieve manier van trainen. In begeleiding bij SAARS kunnen (personal)trainingen bij Hux Sport bij het plan worden inbegrepen. Ik geef zelf personal trainingen, maar ook personal trainingen bij een van de andere trainers of groepslessen zijn een mogelijkheid.

Via SAARS krijg je, bij aanschaf van een pakket, eenmalig 50% korting op 1 maandabonnement* of €5 korting op 1 personal training. Voor meer informatie over Hux Sport, kijk op www.huxsport.nl.

Ben je al lid van Hux Sport?

Dan kun je bij SAARS een startpakket aanschaffen met 10% korting.